Leer elk kind lezen

U krijgt nog mailMijn passage bij Van Gils en Gasten heeft me een massa post op geleverd: hier en daar een tirade, maar veel vaker de vraag wat te doen in een specifiek geval.

Omdat ik vind dat je het geen enkel kind kunt aandoen als zwakke  lezer door het leven te moeten, beantwoord  ik al die vragen zo goed ik kan. Iedereen die me een welwillend stukje post heeft gestuurd, mag dus een antwoord van me verwachten. Maar niet onmiddellijk. Dat speel ik niet klaar en ik hoop dat u me dat niet kwalijk neemt.

Met de tirades houd ik me niet bezig. Daarvoor is het leven te kort. En wie beweert dat ik alle kinderen met leesproblemen een slag in het gezicht uitdeel, moet leren luisteren. Duizenden mensen hebben het namelijk anders – en beter begrepen.

No Comments Yet

Leave a Reply

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux