Een lezing boeken

Waarom zoveel kinderen niet leren lezen, dat u het elk kind kunt leren en hoe u dat aanpakt. Dat verhaal vertel ik in ongeveer anderhalf uur. Een verhaal dat u in staat stelt het leven van talloze kinderen te verbeteren.

Ik kom het graag vertellen en ik hoef daar geen honorarium voor: aan het plezier van een tevreden publiek heb ik genoeg.

Een lezing boeken is simpel. Dit hebt u nodig: een plek, een publiek, een pc (of een laptop) met twee vrije usb-poorten, een beamer, een scherm en een afspraak. Om die te maken, neemt u gewoon contact op.

Die twee vrije usb-poorten zijn voor de stick met mijn presentatie erop en voor de afstandsbediening. Ze staan dus ver genoeg uit elkaar om tegelijk te kunnen worden gebruikt. Verder kan de computer in PowerPoint gemaakte dia’s weergeven, zonder dat de opmaak ervan wordt aangetast.

Een lezing is in principe gratis. Dat wil zeggen: als het publiek er gratis in kan, betaalt u geen honorarium. U vergoedt wel de reiskosten (€ 0.35 per kilometer vanuit Tienen), u zorgt voor wat drank en afhankelijk van de omstandigheden voor een vegetarische hap en zo nodig voor een overnachting. Klaar.

Als het publiek wel entreegeld betaalt, of als u op een andere manier geld verdient aan de voorstelling, dan is het niet meer dan fair om over een honorarium te praten.